Ølnerd og stolt av det!

For noen er det uforståelig at andre kan interessere seg for øl på samme måte som oss. Det er snobberi, sært, søkt og kun snakk om å kaste seg på en hipsterbølge for å være kul.

Det er ingenting som er mer inspirerende enn å høre på engasjerte mennesker. Om du ikke klarer å engasjere deg i samme tema, så kan du i alle fall ikke la være å la deg bli imponert over kunnskapen og overbevisningen til personen som forteller. Dette er personer som legger sin sjel i noe, og fortjener respekt og anseelse for det.

Fotballidiot er et etablert uttrykk. Det samme gjelder med musikkinteresserte personer. Ølhund er vel kanskje også et navn som brukes blant folk, men da kanskje mest for å beskrive volumet personen konsumerer. Så hva skal vi kalle oss? Ølnerd? Maltoholiker? Humlepung? Gjærfundamentalist? Skumdott? Jeg vet ikke, men jeg er uansett stolt av å engasjere meg i en hobby som gir meg glede, entusiasme og stolthet. Samme hvilken hobby det var snakk om.

Brygg ditt øl med stolthet, og server det til de du bryr deg om. Det er en vinn-vinn situasjon. Liker de det, er det bra. Liker de det ikke? Samme søren, mer på deg!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s