Røverkjøp på øllitteratur

For tiden er det mammutsalg hos norske bokhandlere. I den forbindelse er boka «Den Norske Ølrevolusjonen» skrevet av Hugo Ivan Hetland sammen med Gahr Smith-Gahrsen og bilder av Skjalg Ekeland på tilbud til 199 kr. Jeg har selv denne boka og har lært veldig mye av alle kunnskapen Gahr sprer om seg i boken.

Jeg anbefaler denne boken på det varmeste. I tillegg finner dere boken «Ølbrygging – Fra Hånd til Munn» av Colin Eick og Thomas Horne til samme pris. Denne boken er også en veldig god bok for ølbryggere, og passer etter min mening best for de som er helt ferske i gamet. Den førstnevnte derimot passer bra til oss som har holdt på en liten stund, og tror vi er verdensmestere. Bare for å finne ut at vi mangler mye enda…

Jeg elsker følelsen av god faglitteratur. Dette er bøker som er glimrende inspirasjon for deg som lurer på hva du skal brygge, eller rett og slett ønsker å lese om verdens beste hobby. Et lite tips kan jo være å kjøpe en til kona som forsinket valentinsgave. Kanskje du får låne den?

I morgen er det testing av mitt siste brygg. En dobbel IPA basert på simcoe, columbus og centennial. Litt som julaften i februar.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s